Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8917013 www.bgdnes.bg

Гошо от Почивка в клозетна вражда с Криско

Война в рапа, част втора! След като Буч и Ицо Хазарта си размятаха тежки обиди и обвинения в началото на 2020, сега ще гледаме битката между Гошо от Почивка и Криско.
Култовият изпълнител пуска брутално парче, в което още от първите секунди започват да летят обиди към Криско. Парчето започва с най-повтаряната фраза в целия текст - "Криско-Дриско!" Тя дава и сигнал, че голяма част от римите ще са на клозетна тема. Чуват се и пръцкащи звуци. После Гошо от Почивка вкарва в употреба и "Сок от дрисок!", също заигравка със сценичния псевдоним на колегата.
От строфата "Той е мишок, чалга паток!" разбираме, че повод за бруталното парче е дуетът на Криско с Галена. По принцип би трябвало рап и чалга да се мразят според логиката на Мишо Шамара, "Ъпсурт" и Спенс - това слушаме от 1998 г. насам.
В една от социалните мрежи той има хиляда и петстотин последователи. Криско има близо половин милион.
Във втората част на подигравателното парче страстите ескалират към насилие и хомо афери дори.
Накрая ужасните обиди утихват и Гошо от Почивка заявява с променен глас: "Нищо лично, бате, това е бийф, искам да ми отговориш с бийф, да видим дали си толкова добър на римите". "Бийф" е лаф от гетото, който значи "вражда", най-често използвана между рапърите, когато се обиждат един друг в творчеството си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама