Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9007134 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Локо" (Пд) Бруно Акрапович: Имам рецепта за "Лудогорец"!

На "Лаута" имат рецепта за това как се побеждава "Лудогорец" и "Локомотив" (Пд) е напълно готов за поредната битка с шампионите на България. Дербито на Първа лига е тази вечер от 21 ч. на стадиона в Разград и ще бъде предавано директно по Диема Спорт.

"Знаем как се побеждава "Лудогорец", но сме наясно, че ще бъде много трудно - коментира пред "България Днес" треньорът на "Локо" Бруно Акрапович. - Съперникът жадува за реванш след двете загуби от нас. Трябва да се опитваме да владеем топката колкото се може повече и да бъдем опасни в предни позиции. Това е начинът да се спечели мач срещу "Лудогорец". Противникът има много класни футболисти, но ние също разполагаме с качествени играчи."

Реклама

Акрапович коментира и информацията за контузията на Малембана и проблемите, които неговият състав има в отбрана.

"Вярно е, че Малембана има травма, но той ще бъде възстановен до три седмици, а не в края на декември, както писаха някои медии. Нямам притеснения относно отбраната. Очаквам съвсем скоро да подпишем договор със защитника Жан Кристиан Гомис, нужно е само да се оформят необходимите документи."

В "Лудогорец" също продължават със селекцията и представиха още едно ново попълнение. Бранителят Оливие Вердон показа самочувствие при представянето си и заяви, че не се нуждае от никакво време за адаптация към играта на новия си отбор.

"Искам да давам всичко от себе си и с представянето си да направя играта на целия отбор по-силна - заяви Вердон. - Готов съм да бъда на терена. Наясно съм, че отборът гони високи цели в Лига Европа, но сега най-важен е предстоящият мач с "Локомотив" (Пд). С бившия играч на "Лудогорец" Кафу се засякохме в "Бордо". Той ми разказа много хубави неща за шампиона на България. Това е една от причините да подпиша новия си договор. Напълно съм готов за сблъсъка с "Локо" (Пд).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама