Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9012779 www.bgdnes.bg

Хитлера води плеймейтка на море

Един от най-татуираните футболни фенове в България избяга на морето с популярната плеймейтка Анна-Мария Чернева. Става въпрос за фена на "Левски" Тодор Грудов, по-известен като Теди Хитлера. Тарторът на "синята" агитка е целият в рисунки. Изрисувал е изцяло дори темето на главата си.

Мис Силикон 2018 Анна-Мария и лошото момче са заедно вече близо 2 години, но Хитлера рядко се появява в публичното пространство. Плеймейтката работи цяло лято на морето, но сега двамата са намерили време и за почивка. Те използват последните топли слънчеви дни, за да се отпуснат на плажен бар в Слънчев бряг, преди сезонът да е окончателно приключил. Компания им прави друга двойка.

Реклама

"Лятото за мен не е приключило!", съобщава самата Ани във фейсбук.

Тя се слави в средите на "Плейбой" с огромните си силиконови импланти в гърдите - по 500 кубика във всяка. 36-годишният Грудов пък е боксьор в клуб "Левски София - Запад". 10 години по-младата от него Анна-Мария нашумя покрай участието си в сериала "София ден и нощ". Сега чаровницата се изявява и като водеща на телевизионно предаване за музикални поздрави.

Ултрасът не крие крайните си политически убеждения. Той има татуировка пречупен кръст дори на единия си зъб. На гърба си е изобразил италианския фашист Мусолини. Направил е и няколко татуировки с лика на Васил Левски, татуирал си е дори подписа му, както и герба на България. От вътрешната страна на устните има надпис "Левски". Татуирал си е дори мъжкия полов член.

"Момичетата повече ме харесват така, с татуировките", твърди Хитлера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама