Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9014622 www.bgdnes.bg

Алисия заряза Валерко за ЧРД

Певицата хвръкна на участие, а синът й навърши 13 

Валери заряза Алисия, но сега Алисия заряза Валери... но не големия, а малкия. "Вече можеш и правиш всичко сам!", казва Алисия на Валери-младши.
Онзи ден синът на футболиста навърши 13 години и влезе официално в тийнейджърския период, а мама отиде на участие, защото трябва да се бачка. Преди това, разбира се, двамата изкараха заедно целия ден и певицата бе неотлъчно до наследника си.


"Бъди Честит Щастие Мое! Толкова много се промени за последната година, толкова порасна, че няма и следа от малкото ми момченце. Сега вече можеш и правиш всичко сам. Продължавай да вървиш напред с гордо вдигната глава, бъди все така любознателен и преследвай смело мечтата си! До теб съм и нали знаеш - никога не се предавай!", обърна се майката към сина в емоционална изповед.
И след това запали феновете с купон в известна чалготека, където откара до зори.

Реклама


Певицата се изфука и с нова снимка на Валерко, който наистина е пораснал изключително много за последната година. Няма нищо общо с детето, което познаваме от последните 10 години. Освен че е дръпнал на височина, вече е копие на баща си. За да покаже колко много е пораснал Валери-младши през последната година, Алисия показа и албум с по-стари кадри, на които сегашният младеж е още дете.


Всяка снимка върви с емоционално посвещение от Алисия. Първо тя го показва, качен на АТВ от марката "Кавазаки", което по принцип трябва да се управлява от правоспособен шофьор. "Всеки миг с теб ми е ценен", започва Алисия. После му показва още по-стара снимка, когато е между 3- и 4-годишна възраст, заобиколен от приятелки. Следват и няколко кадъра от пътешествията на майка и син в чужбина, а по-скорошна снимка (от август т.г.) издава, че Валерко е преживял травма на горен крайник - ръката му е бинтована. Личи още, че наскоро Младши е сложил брекети за изправяне на зъбите.
Накрая Алисия показва и видео, в което Валерко й се моли: "Хайде стига вече, спри!", а тя отсича: "Няма да спра да създавам спомени и за двамата! И ще заснемам всяка част от твоя живот, щастие мое!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама