Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9015834 www.bgdnes.bg

Фил Фоудън с нова сексзабежка

Английският национал Фил Фоудън се забърка с нова сексуална забежка. Звездата на "Манчестър Сити" беше изобличен от гримьорката Луси Джоунс броени дни след като 20-годишният младок беше засрамен от две исландски красавици.

Фоудън и неговият съотборник Мейсън Грийнууд бяха изгонени от тима след гостуването на Исландия, защото нарушиха протокола за защита от коронавирус. Те вкараха в хотела исландките в опит да помачкат чаршафите с тях. Сексапилните каки изобличиха Фоудън и дори публикуваха снимка с неговия гол задник.

Реклама

По подобен начин футболистът, който има официална приятелка, се опитал да прелъсти Луси Джоунс. "Още преди година се опитваше да ме свали. Изпращаше съобщения от своя хотел от сорта - Нямам търпение да бъда с теб."

Двамата вечеряли, но тогава Луси разбрала, че Фоудън има гадже и син. "Бях поласкана, че звезда на "Манчестър Сити" ме сваля. Ясно беше, че няма да се получи, защото той е футболист. Изпратих му снимки по сутиен, които той хареса. Отдръпнах се, след като разбрах, че има гадже."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама