Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9023742 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Локо" Бруно Акрапович: Ще играем смело срещу "Тотнъм"

"Искам от моите футболисти да играят смело и да се опитат да победят "Тотнъм". Знам, че ще бъде много трудно, но трябва да вярваме в себе си." Това заяви треньорът на "Локомотив" (Пд) Бруно Акрапович ден преди сблъсъка на неговия тим с многомилионната селекция на мениджъра Жозе Моуриньо. Българският отбор е в бойна готовност за големия мач, наставникът ще може да разчита на всички свои футболисти. Контузията на защитника Малембана е по-лека, отколкото се предполагаше в началото, и възстановяването му върви по план.
Двубоят срещу "Тотнъм" е тази вечер от 19 ч. и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт 2. Всичко ще бъде решено в една среща и победителят в Пловдив продължава напред в турнира Лига Европа.
"Гледах внимателно мача на "Тотнъм" с "Евертън" във Висшата лига и съм наясно с качествата на съперника - коментира Акрапович пред "България Днес". - Всеки отбор си има силни и слаби страни. Нужна ни е максимална концентрация през целия двубой, за да може да използваме своите шансове. Няма да изпадаме в глуха защита, ще се опитаме да владеем топката. Това е нашият стил на игра и ще продължим да залагаме на него." 


"Тотнъм" пристига в Пловдив след поражение в първия кръг на първенството. "Шпорите" загубиха с 0:1 домакинството си на "Евертън" и играчите отнесоха много критики за представянето си. Загуба от "Локо" ще засили още повече напрежението върху Моуриньо. Същевременно "шпорите" са близо до привличането на Гарет Бейл от "Реал" (Мадрид). Уелсецът стана звезда преди години именно с екипа на "Тотнъм".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама