Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9025869 www.bgdnes.bg

Малката дъщеря на Фатик с ново гадже

Адриана Тюркмен на крилете на любовта

Мистериозно момче успя да замае главата на Адриана Тюркмен.
По-малката дъщеря на разстреляния през 2003 г. подземен бос Филип Найденов-Фатик е на крилете на любовта. Адриана, която в момента се подвизава като брокер на луксозни имоти, пусна снимка с младежа, за когото се смята, че е новото й гадже. Макар да се опитва максимално да крие личните си отношения, Адриана все пак повдигна завесата с един-единствен кадър, като естествено не посмя да разкрие самоличността на половинката си.


23-годишната Адриана явно търси сродната си душа. Още от съвсем малка тя се хвърля в обятията на бившия футболист от столичния "Локомотив" Георг Василев. Двамата афишираха любовта си още когато Адриана тъкмо завърши училище. След бурна близо две годишна връзка двойката се раздели и Ади отново се впусна да търси страст и любов.
С настоящия младеж, който успява да замае главата на красавицата, го карат полека. Двойката често отскача до Панчарево. Самата Адриана рязко стана спортна натура и в последните години излиза от спортната зала само за да я замени със срещи с приятелки и потенциални гаджета.
Малката дъщеря на Фатик беше една от първите известни личности, които дадоха положителна проба за коронавирус. В началото на март Адриана решава да се тества само защото непрестанно мисли за заразата. Оказва се положителна за КОВИД. Момичето бързо се самоизолира, а близки и приятели й оставят храна пред вратата. Болестта минава със слабо изразени симптоми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама