Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9027993 www.bgdnes.bg

Никога няма да си сложа силикон

Естествено красивата плеймейтка Ани Грудева:

Натуралното е на мода, невинното излъчване е моят коз

Коя е тя

Ани Грудева е една от претендентките за тежката корона "Мис Плеймейт". 21-годишната брюнетка няма нито една корекция по тялото си. Ани е професионален танцьор. Отскоро се занимава и с гримьорство. От 3 години е еротичен модел. Секси брюнетката е избрана за най-добрия еротичен модел на Пловдив за 2018-а. Два пъти е носителка на титлата "Еротик модел".

- Ани, как се съгласихте да участвате в "Мис Плеймейт"?
- Най-голямата ми мечта е да съм част от този конкурс. Дълго време умувах дали да се впусна в това предизвикателство. Още миналата години бях готова да се запиша. Бях в чужбина и изпуснах крайния срок. Сега успях, след много чудене. Конкурсът е за момичета, различни от мен. Аз нямам силикон. Нямам корекции по тялото. Естествената съм. Също така съм много притеснителна за разлика от типичните плеймейтки. Те са широко разкрепостени. Аз съм прекалено добра. Мразя да се говори лошо за мен. Винаги се старая да бъда перфектна във всичко. Страх ме беше, че ако участвам, ще чуя лоши неща за себе си. Ала все пак се престраших. Един мой познат фотограф ме свърза с организаторите. Бързо ме харесаха и подписахме договора.

Реклама


- Споменахте, че повече кандидатки са тунинговани. Как едно натурално красиво момиче ще успее да пребори конкуренцията на силиконки?
- През годините съм чувала, че жени като мен нямат шанс срещу напомпаните хубавици. Тази година, когато видях конкуренцията, мога да заявя, че имам. "Плеймейт 2020" е коренно различен спрямо предните. Имам невинно излъчване. Това е големият ми коз. Имам и опит. Печелила съм конкурса "Мис Еротик". Зная как да играя пред камерата - нещо, което е голям плюс за всяка плеймейтка.
- Планирате ли да се тунинговате и вие след време?
- Не, категорично. Харесвам се такава, каквато съм. Не мисля, че имам нужда от каквато й да е корекция. Натуралното отново е на мода. Всички мъже харесват естествените жени, това, че съм такава, е плюс.
- Имате сериозен приятел. Той как гледа на това, че половинката му е плеймейтка и ще се разхожда полугола пред загорели мъже?
- Страшно много се гордее с мен. Радва се за мен. Хвали се пред приятелите си, че гаджето му е плеймейтка. Много ме подкрепя. Той е наясно, че аз искам това. И е плътно до мен, защото за него е важно човек да следва мечтите си. Изобщо не се притеснява от участието ми в конкурса.
- Повечето плеймейтки прекарват голяма част от деня си в салоните за красота. Как минава вашето ежедневие?
- Най-много време отделям на двамата ми братя. Те са по-малки от мен. Единият е на 3 години, а другият на 9. Опитвам се да помагам на семейството ми. Те са много заети. А аз сега имам свободно време. И се старая да ги отменя в някои от грижите. Постоянно ходя след братчетата ми. Чистя след тях, готвя им. Опитвам да намеря време и за кучето ми. Разхождам го по няколко пъти на ден. Спортувам активно. Чета и книга, когато имам време. Любимата ми е "В леглото на дявола".
- Завършили сте "Икономика и търговия" в гимназията. Ще продължите ли да учите в тази сфера, или ще смените професията?
- Сега ще бъда първи курс във Варна. Отново съм избрала тази специалност. Три години умувах какво да уча. Икономиката ми харесва. Смятам, че в тази сфера има бъдеще. Забравила съм много неща. Три години не са малко време. Но ще залегна здраво над учебниците и ще си припомня всичко.


- За какво мечтае Ани Грудева?
- Искам да имам собствено студио. От него една жената да излиза напълно готова - облечена от глава до пети, гримирана и прочие. Мечтая за мой магазин и салон. Парите, които получава победителката от конкурса, вече съм ги изхарчила в ума си (смее се). С част от печалбата ще помогна и на бездомните кучета. Те също имат нужда от храна и подслон.
- Вие сте от Пловдив. Тази година в "Мис Плеймейт" има няколко момичетата от вашия роден град. Познавахте ли се с тях преди това?
- Познавам се с две от момичетата. Но те не са от Пловдив. С Ева съм приятелка отскоро. Запознахме се по време на карантината от общата ни позната - Гентиана Халити. С Юлия сме бивши колежки. С участнички от предните конкурси също съм близка. Най-много с Жанета Осипова. Като я видях, че участва в конкурса, се вдъхнових и аз да се пробвам. Тя е като мен натурално красива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама