Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9031595 www.bgdnes.bg

Ивана бута фен, не спазвал дистанция

Купонджия налита да прегръща певицата на участие

Симона Борисова

Остра реакция и избутване настрана на свой поклонник направи фолкзвездата Ивана по време на участие, видя "България Днес".
Хитовата изпълнителка изблъска от сцената свой почитател, който налетя да я прегръща с невръстното си дете по време на участие.

Видео с острата реакция на отслабналата драстично певица бе пуснато в социалните мрежи, а потребители коментираха, че Ивана малко прекалява с психозата от коронавируса.

Реклама


На видеото се вижда как млад татко, гушнал невръстното си момченце, се опитва да се качи на сцената при певицата, за да я прегърне и да даде на сина си да пипне легендата на фолка. Ивана обаче се свива, след което с ръка, стиснала микрофона, безапелационно избутва настрани младия мъж.


"Моля ви се, малко по-далече от мене, господине! Моля ви се, минете насам, ей така", избутва напористия мачо певицата. Заради лавината от заразени с коронавирус нейни колеги като Галена, Десислава и Тони Стораро Ивана сериозно се притеснила от опасността и тя да пипне болестта. Певицата пее на частно парти в заведение за хранене и маска не й трябва според изискванията.


Ивана държи да се спазва дистанция и не допуска на сцената да я наобикалят отблизо почитатели, става ясно от видеото. Затова и си позволява учтиво, но категорично да избута с ръка опитващия се да я докосне фен. Певицата още в началото на пандемията обяви, че вирусът я притеснява и е спазвала чинно всички мерки на щаба.


"И аз в началото, като почти всички хора, преминах през емоции на яд, гняв, несъгласие, "стига с тия глупости", а, то вирусът до България няма да стигне - да, ама не! Има проблем и това е факт! За себе си реших - приемам нещата такива, каквито са - с разум, дисциплина и отговорност", категорична е изпълнителката. Певицата продължава да държи на дистанцията и за разлика отпреди, вече не позволява на всичките си фенове да я прегръщат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама