Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9031941 www.bgdnes.bg

Sam Smith загърбва граници и забранени удоволствия с предстоящия си нов албум - 'Love Goes'!

Песента ‘Diamonds’ е налична за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи ТУК

Носителят на ГРАМИ, BRIT, Golden Globe и Оскар, Sam Smith, представя днес новия си сингъл ‘Diamonds’ от предстоящия си албум ‘Love Goes’, който ще излезе на 30ти октомври от Universal Music Group/Анимато Мюзик.

Реклама

Днес стартират предварителни поръчки на албума на CD в онлайн магазин MusicMall.bg.

Малко след премиерата на сингъла ‘My Oasis’ с участието на неподражаемия Burna Boy, песента ‘Diamonds’ отново демонстрира изключителните вокали на Sam с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание. Музикалното видео е на режисьора Luke Monaghan (How Do You Sleep, Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall).

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ ‘Diamonds’ ТУК

За обложката на новия си албум Sam се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Alasdair McLellan (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).

За песните в ‘Love Goes’ Sam избира да работи с екип от доказани професионалисти – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth (Love Goes title track), Stargate, както и с добрия си приятел Guy Lawrence (Disclosure) и дългогодишния си партньор Jimmy Napes, за да завърши колекцията от песни, върху която работи през последните 2 години, преживяна лично и разказваща различни истории от живота на Sam.

‘Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда... слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя.’

Освен синглите ‘My Oasis’ и ‘Diamonds’ новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти - талантливата Normani в мултиплатинения световен хит ‘Dancing With A Stranger’, Calvin Harris в ‘Promises’ и Demi Lovato в ‘I’m Ready’.

LOVE GOES TRACKLISTING

1. Young

2. Diamonds

3. Another One

4. My Oasis (feat. Burna Boy)

5. So Serious

6. Dance (‘Til You Love Someone Else)

7. For The Lover That I Lost

8. Breaking Hearts

9. Forgive Myself

10. Love Goes (feat. Labrinth)

11. Kids Again

BONUS TRACKS

1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)

2. How Do You Sleep?

3. To Die For

4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)

5. Fire On Fire

6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

Реклама
Реклама
Реклама