Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9032108 www.bgdnes.bg

Фики и Рачков ритат топка благотворително

Уникален благотворителен мач организира бившият футболен национал Благой Георгиев. Той събира куп звезди от спорта и шоубизнеса на зеления килим за добра кауза.

Първият по рода си благотворителен мач ще се проведе на 21 септември /понеделник/ от 18:00 ч. в школата на Благо на ул. "Суходолска" 175 в София.

Реклама

Певци, артисти, телевизионни водещи, спортисти ще застанат рамо до рамо, ще облекат футболните екипи и ще играят в помощ за събиране на средства за Бояна Маринова, която е с диагноза Спина бифида с хидроцефалия и Никол Тодорова, която е със Спинална мускулна атрофия. Сред звездите, които ще ритат топка, са фолкпевецът Фики Стораро, актьорите Краси Радков, Виктор Калев, Иво Аръков, Димитър Рачков, Калин Сърменов. Включват се героите от САЩ 1994 г. Краси Балъков и Цанко Цветанов, вратарят на "Левски" Ники Михайлов, волейболната легенда Теди Салпаров, певците Орлин Горанов, Орлин Павлов и Арти. А вратарските ръкавици ще нахлузи най-популярният диджей у нас - Теди Джорджо. Шоуто е гарантирано!

"Очакваме ви! Нека в тези тежки и трудни времена да сме добри и да протягаме ръка към по-нуждаещите се...!", обявяват организаторите на събитието.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама