Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9032580 www.bgdnes.bg

Плеймейтки се молят за Христо Сираков

Добре е! Най-страшното е отминало, казва Любо Дилов-син

Плеймейтки от цялата страна се молят състоянието на Христо Сираков да се подобри. Известният като ценител на женската красота бизнесмен и издател на "Плейбой" получи инсулт и е приет по спешност в болница.
"Добре е Христо Сираков, доколкото знам.

Но аз, понеже пътувах в чужбина и сега се връщам, не съм бил при него. Роднините му не искат да се коментира ситуацията, но най-страшното е отминало." Това сподели най-добрият приятел на Ицо Стоте манекенки - Любо Дилов-син.
"Боже мой, каква виагра? Откакто го познавам, той никога не е взимал виагра, не му е било необходимо. Това са глупости", сподели още талантливият писател, който се учуди на въпроса на "България Днес" дали за втори път състоянието на Сираков е предизвикано от употреба на синьото хапче. Преди няколко години, когато любимият плейбой на миските бе с инфаркт, се пошегува с репортери, че състоянието му е провокирано от виагра, тъй вече се налагало да я взима. Тогава Христо Сираков се възстанови изключително бързо. С днешна дата той отново е в болница и е изкарал манипулация за разширяване стеснените кръвоносни съдове, за да се възстанови мозъчната дейност с т.нар. стент.


По-голямата част от времето на извънредното положение издателят е изкарал на вилата си в Щъркелово гнездо и от там координирал предстоящия еротичен конкурс "Мис Плеймейт". Предполага се, че там се е почувствал зле и сам е повикал Бърза помощ.
Синът на плейбоя - 16-годишният Кристиян от манекенката Ирен Онтева, и най-близките му са около него в болницата. Първата му жена Мария, както и дъщерята Ана-Мария също били в постоянна връзка с докторите.
Пожелаваме му да се оправи бързо и напълно!




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама