Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9032771 www.bgdnes.bg

Сатанисти с маникюр конкуренция на Криско

Не сте виждали нищо подобно 

Нови рапъри възпяват Луцифер в гората 

Мерилин Менсън, мръдни се! Криско, настрана! В града има нови звезди – рап сатанисти с розови перуки и маникюр!
"Време е на трона аз да седна с моята корона. Ти ще си слугата ми, ще правиш к'вото аз ти кажа!", бурно започват да се леят лириките. И започва клипът на 2020-а.


Аматьорското видео с бюджет наполовина на цената на един PCR тест е снимано в гората. Висока фигура с черна пелерина и качулка минава заплашително между няколко брезички. Обръща се и... виждаме, че това е сатанист от малцинствата с неопределена сексуалност. Държи горяща факла в ръка и има изрисуван християнски кръст на челото, но обърнат наобратно - чиста проба сатанизъм. След секунда на екран се появява още един събрат, но този път с розова перука. Това са Гибо Бейби и "SK Медуза", които трупат стотици хиляди гледания в най-големия сайт за клипове.

Реклама


И двамата са с тежък грим, лещи и маниерничат по начин, който не подлежи на описване. В един момент от клипа двамата са голи до кръста и показват какво са написали с маркер по тялото - "Луцифер" и "Иисус". Принтирана илюстрация на сатаната в размер А4 (черно-бяло копие) е залепена за ствола на бреза.


"Колелото се върти, мале, свят ми се зави. Спри земята, моля те, искам да сляза. Чак сърцето ме боли от присъствието ти. Като преброя до три, и да те няма! Хайде, ела у дома да играем, да викаме демони, искаш ли, а?! Да ти изпия кръвта, да те пратя във ада при татко ми Сатаната", гласи припевът на "Колелото", както се казва песента.


"Като умрем, върху нас нека сложат отровна, голяма, дебела змия.
С нея да бъдем погребани, тя ще ни прати в проклетите страшни места!", завършва парчето, което, слава богу, е с продължителност под 3 минути.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама