Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9036697 www.bgdnes.bg

Закопчават Радост

Драганова със скоба в зоната

Със супер къса пола и скъпа кола, водещата с усмивка плаща глоба

Без скандали и упреци, Радост Драганова чинно си плаща наложената глоба.
С 30 лв. олеква водещата, след като забравя да пусне съобщение, с което да плати за паркиране в столицата. Радост спокойно изчаква служителите на Центъра за градска мобилност да освободят супер скъпата кола от скобата, видя обективът на "България Днес". Въпреки първоначалния афект от случката създателката на предаването "Огледала" се отнася с уважение към служителите и не посмява да прави скандал подобно на редица вип нарушители.


Брюнетката се опитва да отиде на разкрасителни процедури, но малко преди да дойде редът й, я привикват заради неправилното паркиране. Радост джитка из София със супер къса пола, която едва прикрива добре оформените й задни части. По джапанки и само с портмоне в ръка, Драганова притичва, за да си плати.

Реклама


Водещата на предаването "Мармалад" не се притеснява и не крие огромния белег на коляното си, който ясно се вижда от късите й тоалети. По време на едно от предаванията Драганова отново се появява облечена в оскъдна рокля и шевовете на десния й крак лъсват в ефир.

Оказва се, че малко преди да бъде обявено извънредното ковид положение, Радост претърпява инцидент. Докато кара ски на Боровец, бившата спортистка се блъска в друг скиор. Сериозно пострадал е десният крак на звездата, който се оказва, че е счупен на три места.

Освен с титаниев пирон Радост се сдобива и с пет шева. Това обаче по никакъв начин не притеснява колоритната журналистка, която носи все по-къси дрехи.

Коцето дава бакшиши

Само седмица преди Радост да отнесе глоба, Коцето минава по същия път. За щастие на служителите, фолкпевецът е ларж и им дава бакшиш.

Константин арогантно пита момчетата, които му свалят скобата, дали са получавали досега бакшиш за подобно нещо. Той не пропусна да се похвали с видео в социалната мрежа, където напоследък е изключително активен

Реклама
Реклама
Реклама