Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9041969 www.bgdnes.bg

Любимата прибира Кайл Уокър

"Любовта е по-силна от всичко", пее вечната Лили Иванова, но явно може и да е така. Футболистът на "Манчестър Сити" Кайл Уокър и годеницата му Ани Килнър, изглежда, са доказателство за това.

Двамата имат заедно три деца, но това никога не им е пречило да хойкат по чуждо, да се разделят, да си прощават и да пак да се събират. Колелото в отношенията им отново се е завъртяло, свидетелстват бдителните папараци на Острова.

Реклама

В момента Кайл и Ани пак са разделени, защото булката беглец бе хваната преди месеци да има близки срещи от сексуален вид с 20-годишния Джошуа Кокс. Младежът се явява нещо като постоянен любовник на 27-годишната Ани и тя прибира Кайл у дома в къщата, струваща 3,5 милиона паунда.

Самият Кайл също не е най-верният партньор и именно затова бива вече няколко пъти гонен от вкъщи, последно заради връзка с манекенката Лора Браун.

Последната издънка на получаващия 150 000 паунда на седмица от "Манчестър Сити" футболист бе, когато в началото на карантината през пролетта покани в квартирата си две проститутки и се забавлява с тях цяла нощ. Тогава бе разделен с майката на децата си, но щуротията му струва изгонване от националния отбор на Англия.

Днес Ани отново е надянала струващия 250 000 паунда годежен пръстен, подарен й от Кайл, и гордо се разхожда с него по улиците. Именно това се приема за знак, че футболистът скоро ще се завърне у дома и ще последва период на семейна идилия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама