Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9045577 www.bgdnes.bg

Пилар обратно на екран

Съпругата на капитана на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос - Пилар Рубио, отново е на екран. Тя роди четвъртото си дете през юли, но вече се върна на работа.

Футболната половинка е сред сътрудниците в предаването El Hormiguero. То отново е на екран със своя петнадесети сезон. След лятната пауза Пилар се присъедини към екипа заредена с нови сили.
Съпругата на Рамос се появи на снимачната площадка за първи път, откакто роди за втория епизод на предаването. Известната двойка посрещна четвъртото си дете - Максимо Адриано, през юли. Бързото физическо възстановяване на Рубио остави всички без думи. Тя върна формата си за по-малко от месец.

И я демонстрира още с появата си по време на частта с предизвикателствата, която тя води в шоуто.
Преди да се захване за работа, колегата й Пабло Мотос я попита как се справя и как е минало четвъртото й раждане.
"Всичко мина много добре - похвали се Пилар. - Това е нещо, с което вече съм свикнала и детето е перфектно. Макар че четири деца е лудост, съм много шастлива."
Рубио се появи на снимачната площадка с впечатляващ арбалет в ръце. Докато е била по майчинство тя е взела лиценз за боравене с оръжие.
"Влязох в един свят, който е малко по-опасен - обясни Пилар. - Получих лиценз за боравене с оръжия. Така мога да се появя с арбалета в програмата. В противен случай би било невъзможно."



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама