Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9046548 www.bgdnes.bg

Жените на Христо Сираков

Тайнственост около любовните му връзки 

В отлични отношения с бившите си жени, манекенки го дариха с две деца 

Усложнения от коронавирус и инсулт погубиха 64-годишния бизнесмен Христо Сираков.
Приживе бизнесменът беше популярен в светските среди като Ицо Стоте манекенки и въпреки че самият той не го приемаше, този прякор не беше никак случаен. Приживе Сираков беше свързван с най-красивите жени в България. За някои не само признаваше официално, но остави наследници, докато за други остана мистерията дали са били просто приятели.
Една от първите му големи любови е манекенката Мария Бешлиева, с която заживяват в Италия през 1990 г. По това време тя има дъщеря на 11 г., която Сираков отглежда и обича като свое собствено дете. През 1998 г. на Христо и Мария има се ражда дъщеря, която кръщават Ана-Мария. След раздялата им момичетата остават с майка си, като живеят и учат във Франция.
Емблематична остава и любовната връзка на Сираков с дългокраката манекенка Ирен Онтева. Отношенията им са толкова сериозни, че се решават на сериозната стъпка да имат дете. През 2005 г. се ражда Кристиян. И с Онтева бизнесменът се разделя, но до края запазват отлични отношения. Сираков се гордее, че винаги се е разбирал с бившите си половинки, въпреки че вече не са били заедно.
След раздялата с Онтева бохемът започва нова сериозна връзка - със Зара, която изгрява в първия български сезон на "Биг брадър". Напористата мома успява да се утвърди в родния шоубизнес и бързо пленява Сираков. Легенди се носят за щедрите му подаръци към нея, а и видимо Зара повишава стандарта си на живот.


"Последната ми връзка, в която съм допуснала някой да бъде във всяка секунда от всекидневието ми, беше с Христо. Ние не бяхме точно като двойка, а по-скоро като екип. "Приятели" ми се струва като малко смешна дума, ако трябва да визирам отношенията ни, ние сме просто изключително близки хора! Още ми се случва, когато нещо силно ме разстрои или съм в еуфория, да му се обадя и понякога дори забравям да попитам: "Извинявай, удобно ли е, може ли да поговорим?", но знам в тези моменти, че звъня на човек с чисто отношение към мен. Казали сме си всичко, видели сме всичко един от друг и сега изпитваме респект и чиста обич", разказа преди години Светлозара Димитрова, както е цялото име на Зара.
След нея така и не се появи жена, която за по-дълго време да се задържи в живота на бохема. През годините го свързват с всяка актуална плеймейтка, а и той дава повод за спекулации, след като на светски събития се появява с различни изкусителни момичета.

Реклама


Бизнесменът стига до годеж със силиконката Биляна Евгениева, която изгря на корицата на "Плейбой". Впоследствие се появи информация, че тя му е изневерила и сватбатата беше отменена. За сериозни отношения се заговори и с плеймейтката Нора Недкова, тъй като известно време двамата със Сираков бяха постоянно заедно.


Факт е, че приживе Сираков беше свързван с последните две носителки на родната титла "Мис Плеймет". Победителката от 2018 г. Жанета Осипова често беше дама на Христо по светски събития, а за участието си в "Черешката на тортата" прие гостите си в неговата къща. Нито един от тях не потвърди, че са били интимни, като предпочитаха да казват, че са близки приятели. Но съмненията останаха. В момента Жанета участва в риалитито "Фермата" и има вероятност да не знае за кончината на Сираков, освен ако продуцентите не са решили да й кажат.

Година по-късно на любовния хоризонт се появи Михаела Тодорова, която стана плеймейтка №1 за 2019 г. Отново снимки на близост и дълги вечери на партита, но пак без потвърждение за нещо повече. "Благодаря ти за всички прекрасни спомени! Обичам те безкрайно много, Христо... Къса ми се сърцето, не искам да повярвам, че това е истина", заяви Тодорова, която почерни личния си профил във фейсбук заради загубата на близкия си човек.


Последната жена, която беше свързвана с Христо Сираков, отново беше плеймейтка - Дениз Хайрула. Двамата бяха неразделни в продължение на месеци, като дори се заговори, че са сгодени. Но традиционно информация липсваше. Кончината на бохема Дениз почете, като пусна стихове от "Ако утре няма да те има" на Августин Петров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама