Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9048019 www.bgdnes.bg

Кобилкина се стопи с чай и глад

До неузнаваемост отслабна популярната сексоложка Наталия Кобилкина, видя „България Днес”. Семейната терапевтка направо се е стопила, година и половина след като стана майка.
Тя се показа с вталено тяло, кльощави крака и малко дупе за кеф на обожателите й. Оказва се, че Кобилкина само за няколко месеца е успяла да свали над 10 килограма от теглото си чрез прочистване на организма, здрави тренировки и гладуване. Тя пие много вода и чай и почти, а в някои дни от седмицата изобщо не се храни.
През ноември родената в Русия специалистка по сексология ще навърши 37 години. Въпреки това тя се похвали с перфектни мерки 89-65-89 при ръст от 170 см. В момента Кобилкина е в Атина, откъдето е съпругът й Такис Дретакис.
„Стигнах най-накрая до 59 килограма, а крайната цел е 57. Още малко остава! Тези шорти на снимката са от младите ми години, когато бях на 27, а сега дори са ми малко големи! През март месец бях 70 килограма”, признава Наталия. Тя разкрива и своята тайна за ударното отслабване.
„Беше цял процес по отслабването. Направих го чрез истинска дълбока любов към себе си и тялото просто започна да сваля килограми. Разбира се минах чай за отслабване, детокс, изчистване на черен дроб, фастинг, дълбока лична терапия, ден от седмицата на пълен глад, вода по 3 литра на ден, редовни тренировки и почивка. Харесва ми, че след раждане на 35, тялото ми е по-здраво и красиво от преди. Всичко е възможно!”, удовлетворена е Кобилкина. Сексоложката признава, че тези дни ще се отдаде изцяло на шопинг, тъй като трябва да подмени почти изцяло гардероба си. „Всички дрехи от миналата зима са ми големи”, споделя семейната терапевтка.
Кобилкина не пропусна да напомни за себе си, като зачекна и темата за секса. Палавата рускиня, която навремето имаше рубрика в Шоуто на Слави, разказа любопитна интимна история с нейно участие.
„Някои неща в реалността нямат нищо общо с мечтите. Например, при опити да направим любов на плажа на Малдивите през нощта се оказа, че е пълно с прилепи и е доста опасничко.”

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама