Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9048052 www.bgdnes.bg

Нина Добрев снима исторически сериал

Отново на снимачната площадка в Канада

Актрисата с БГ корени обратно на работа след месеци изолация - подз.

Актрисата с български корени Нина Добрев се завръща отново на работа!
Самата тя сподели радостната вест, след като бе далеч от снимачната площадка за няколко месеца заради пандемията от Ковид-19.
"Това пътуване започва с добро начало", написа Добрев под кадри в социалните мрежи, на които се вижда, че чака на летището, за да отлети за Канада.
Неотлъчно до нея е и нейният домашен любимец - кучето Маверик, с което Добрев пътува навсякъде. Докато чакат на летището, актрисата е принудена да изчисти фекалните екскременти на кучето си и признава, че се чувства засрамена от поведението му.


Добрев отива в Канада, за да снима исторически трилър сериал, който излиза на екран през 2021 г. и носи заглавието "Жена 99". В него българката играе главната роля, а целта й е да освободи сестра си от лудницата, рискувайки живота си и безопасността. Сериалът се снима по книга, излязла през 2019 г. и предизвикала фурор в Щатите.
Освен нея Добрев ще работи и по епизодичната си роля в сериала "Вампири: Наследници", който все още не е ясно кога ще се снима, след като вторият сезон е с изключително нисък интерес и гледаемост.
За ролята си в драматичния сериал Нина има възможността да се подготви добре, тъй като изолацията в Щатите продължава да тече и до днес заради хилядите заразени с коронавирус на ден.


Заразата удари най-силно Америка, чиято развлекателна индустрия все още не може да се възстанови и да заработи на пълни обороти. Филми и сериали не се заснемат или директно се отменят за следващата година, а награди се раздават онлайн или въобще не се раздават. Най-пресният пример са телевизионните отличия "Еми", които бяха раздадени онлайн, като знаменитостите си седяха по домовете, а единствено водещите бяха в импровизирано студио и с много екрани.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама