Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9049218 www.bgdnes.bg

Благотворителна изложба Yachts & Girls на фотографа Ивайло Петров

На 26 септември (събота) от 18:30 ч. Арт салонът на БНР-Радио Варна ще бъде домакин на благотворителната фотографска изложба Yachts & Girls. Това е първата самостоятелна изложба на фотографа Ивайло Петров в морската столица.

В изисканото пространство на Малката зала на Арт салона ще бъдат изложени 20 фотографии на фото модели, които са позирали на яхти в периода 2018-2020 г пред обектива на Ивайло Петров в пленерите "Морски фото приключения".

Реклама


Лице на фотоизложбата е топ моделът и носителка на редица национални и международни титли за красота Лина Тодорова, която позира пред обектива на Петров вече повече от три години в различни по тематика и стил фото сесии на северното ни Черноморие.


Кадри на още 9 фото модели ще бъдат изложени, сред които са чаровните "Мис Варна 2015" Марина Димитрова, "Мис Добрич 2014" Гергана Желева, "Мис Търновград 2019" Елица Йорданова, най-популярната и секси българска диджейка DJane Miss Party, Мария Панева и други.


Снимките могат да бъдат закупени на място, а събраните средства от вечерта ще бъдат дарени за обучение по ветроходство на осем младежи и девойки в неравностойно положение към сдружение “Гаврош” в морската столица.


Обучението е в първите дни на октомври и ще бъде водено от Явор Колев. Събраните средства от изложбата ще бъдат за облекла на младите курсисти, разходи по транспорт и др.


"Силно се надяваме с тази благотворителна изложба да успеем да помогнем на младите хора в неравностойно положение и приобщаването им към ветроходството. Вярваме, че това ще бъде само първата благотворителна изложба във Варна и каузата ще продължи да се развива и събира все повече подкрепа и съпричастност. Човек е богат с това, което е дал!Очакваме Ви", споделя фотографът Ивайло Петров. 


Снимки: Ивайло Петров, EEM Photography and Management, 2020

Реклама
Реклама
Реклама