Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9049632 www.bgdnes.bg

Фенове скачат на Карамазов заради ген. Мутафчийски

Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски! Известният актьор качи снимка с генерала в страницата си в социалните мрежи и предизвика недоволство сред почитателите си, които отхвърлят действията за справяне с коронавируса. Някои от тях директно се отричат от Карамазов заради участието му в кампании с "компрометирани личности". Стига се дотам, че актьорът приканва несъгласна с него фенка да напусне профила му в инстаграм.


Секссимволът на родното кино признава, че е очаквал подобна реакция. Той пуска фотоси от участието си в кампанията на Българския лекарски съюз "Добрата дума лекува". "С моите приятели, моите спасители и моите пазители, Докторите в моя живот - Костадин Ангелов и Благомир Здравков", гласи посланието на афиш с популярния актьор. "Харесвам тези хора, защото са талантливи и много добри лекари - генерал Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската професия и тя буди истинско възхищение в мен", казва Владо Карамазов.

Реклама


"Току-що остана с един почитател по-малко...", огорчена е фенката Мария. "Ако това, че казвам, че уважавам лекарската професия, е нещото, което заличава моята работа, заради която навярно сте ми почитателка, не говори добре за вас", отвръща й актьорът.
Той разказва как е фен на балетиста Сергей Полунин. Въпреки че си е татуирал Путин на гърдите, продължил да го уважава заради таланта му. "Изобщо не ме интересува нищо друго, ако ще всички малоумни политици да си татуира. И в този ред на мисли продължих да се интересувам от това, което прави, и все още го следвам. Трябва ясно да знаем за какво харесваме или не харесваме даден човек. А сега просто напуснете този профил", тросва се Карамазов.


"Бях ви почитателка заради актьорската ви игра и добрите филми, в които съм ви гледала. Аз също уважавам лекарската професия, но истинската такава, а не тази, която се политизира и използва за всяване на масов страх и контрол у населението. Съжалявам, но няма как да уважавам тези господа или хора, които ги подкрепят", обяснява последователката. Тя цитира и думите на ген. Мутафчийски като началник на Щаба за справяне с коронавируса: "яко ще се мре" и "няма да стигнат черните чували за трупове". В дискусията се включват и други фенове, които подкрепят мнението, че пандемията се използва за всяване на паника. Според тях не е редно актьорът да гони последователка от профила си. По-скоро са на мнение, че артистите като интелигенция трябва да зоват за промяна предвид случващото се в държавата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама