Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9050241 www.bgdnes.bg

Близката до сърцето на Димитър Желязков - Аниела Милушева: Митьо Очите не спира да се грижи за майка си

Тя не е получавал инсулт, това за измислици!

"Майката на Митьо Очите - Станка Желязкова не е получила инсулт. Няма нищо такова. Той е много привързан към нея, бди над нея, както се казва, но това е нормално за всеки син. Ако беше, както твърдят медиите, щях да знам."

Това сподели любовницата на Митьо Очите - сексапилната Аниела Милушева. Бизнесменката от Перник се чува почти всеки ден с несебърския бос и е категорична, че Станка Желязкова не е на легло в несебърското село Кошарица. Въпреки че е зад решетките, Очите се е разпоредил така, че майка му да бъде обгрижвана отвсякъде. За целта са наети специални хора.

Реклама


"Толкова неща се изписаха за него, че вече не знам кой какво цели с всичките тези инсинуации. Може да искат да го разклатят, не знам", обясни още Аниела.
Само преди месец красавицата защити приятеля си, след като подсъдимият Георги Илиев искаше да каже "истината за Митьо Очите". "Да я казва и да се свършва вече с тези обвинения. Ще продължавам да защитавам Митьо, защото не е виновен", сподели само пред "България Днес" Аниела.


Георги Илиев е основният свидетел в делото срещу Очите, но оттегли обвиненията си срещу него. Припомняме, че групата на Димитър Желязков бе задържана в началото на август 2018 г. Самата Аниела потвърди, че познава Димитър и са приятели отдавна. Тя има успешен бизнес със спортни стоки в Перник и студио за красота в Сандански. Дъщеря е на бивше "Мултигруп" величие от близкото минало - Лилян Вачков. От него е взела нюха в бизнеса и финансовите операции.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама