Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9054105 www.bgdnes.bg

Плеймейтки плачат за Христо Сираков

Всички жени на 100-те манекенки се събраха в дома му

Жанета Осипова ридае над час за загубата му, никой не може да я утеши

Огромно количество сълзи проляха куп плеймейтки, манекенки и артисти на погребението на Христо Сираков. Стотици изпратиха българския Хю Хефнър в последния му път.


Сираков издъхна в средата на седмицата след усложнение от инсулт.
Една от най-близките жени в последните години до бизнесмена - Жанета Осипова, не може да преживее, че издателят на "Плейбой" вече не е на този свят.

Реклама


Щом си взе последно сбогом с бохема, носителката на короната "Мис Плеймейт", избухна в плач. Само за секунда лицето на участничката във "Фермата" се обля в сълзи. От непрестанния плач гримът на Осипова се разтече. Въпреки множеството опити на други плеймейтки и близки да успокоят Жанета тя не спираше да ридае.
"Не мога да повярвам, че го няма", прошепна, плачейки, Осипова на своя приятелка.


Трудно прие кончината на Христо Сираков и миналогодишната победителка в конкурса "Мис Плеймейт" Михаела Тодорова. Блондинката седна в близост до храма, където се проведе панихида, а от очите й потекоха сълзи.


Тодорова и Жанета приеха най-тежко загубата на Сираков. Двете блондинки се прегърнаха и в продължение на около 10 минути не спряха да страдат за загубата на човека, промъкнал ги към пътя на славата.
Последно сбогом със Сираков си взеха и други емблематични плеймейтки и красавици. Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, Анна-Мария Чернева, Лияна Николова, Мариана Маринова, организаторката на конкурса "Мис Силикон", и Жени Калканджиева поднесоха съболезнования на близките и положиха цветя пред тленните останки на бизнесмена.


Разплакана и със стонове напусна храма Катето Евро. Актрисата и Сираков са дългогодишни приятели. Майката на Сашо Кадиев се опита да скрие сълзите си, ала емоциите надделяха и тя не спря да плаче.
Първа на поклонението пристигна бившата половинка на 100-те манекенки Ирен Онтева заедно със сина си от Сираков - Кристиян. По-късно към тях се присъединиха и първата съпруга на Сираков - Мария Бешлиева, заедно с двете си дъщери, една от които е плод на любовта й със столичния бизнесмен.


Първата жена на издателя на "Плейбой" и щерките й долитат от Италия, за да си вземат сбогом с Христо. Въпреки че отдавна са разделени, Сираков и Бешлиева остават приятели.
Ден преди погребението всички жени в живота му се събират на една маса. Правят го на любимото място на българския Хю Хефнър - вилата му край язовир "Искър".


"Всички сме тук. Всички, наистина. Не се шегувам. И децата, и твоята Мария. Много е красива. Всички сме", признава Мис България за 2012 година Габриела Василева, която е много близка със Сираков.

Реклама
Реклама
Реклама