Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9054343 www.bgdnes.bg

Геро в състезание с Татяна Лолова

 Проектът "Пеещи артисти" набира популярност, актьорът в дует с жената на Стенли

Един срещу друг се изправят Татяна Лолова и Герасим Георгиев - Геро.

Актьорите ще се борят в приятелска битка за повече популярност в сайтовете за видеосподеляне. Състезанието е само виртуално и е свързано с проект, в който и двамата взимат участие - "Пеещи артисти".
Проектът е по идея на актьора и продуцент Игор Марковски и стартита през лятото. В него се включват редица известни имена от родната сцена, които зрителите виждат в ново амплоа - на певци. Сред тях освен Лолова и Геро, са и Веселин Плачков, Биляна Петринска, Добрин Досев.
Първата готова песен от "Пеещи артисти" със заснет към нея видеоклип е на Геро и вече се върти в каналите за видеосподеляне. Парчето се казва "Ля Ля", а в него актьорът си партнира с чаровната певица Людмила Сланева. Брюнетката е съпруга на прочутия рокаджия Стенли.
"Песента е мислена специално за Геро като мой любим приятел и много талантлив човек" - казва Людмила.


Почти готов е и клипът към песента на голямата Татяна Лолова. Парчето, създадено специално за Таня се казва "Кутийка за спомени" - дело на Момчил Колев, когото меломаните познават добре от дуетите му с Дони. Лолова признава, че е приела предложението да се включи в проекта без да се замисли, заинтригувана от крайния резултат.
Идеята на Марковски е всички клипове от "Пеещи артисти" накрая да бъдат включени в кратък филм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама