Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/9058317 www.bgdnes.bg

ZAYN изпраща любовно послание с първия сингъл от предстоящия си албум

Парчето “Better” излиза и с официално видео - гледайте ТУК

Вълнуващите новини от музикалния свят продължават да валят!

Суперзвездата ZAYN, любимец на жените и идол на мъжете, представи първия сингъл от предстоящия си студиен албум! Лиричната песен “Better” носи нежно любовно послание, а неин ко-автор е ZAYN. С нея звездният британски изпълнител и бивш член на One Direction загатва какво можем да очакваме в новия му албум, който ще бъде най-личният му проект до момента.

Реклама

Видеото към “Better”, режисирано от Ryan Hope, който стои и зад клипа “iT’s YoU”, е завладяващо допълнение към впечатляващата колекция от видеоклипове на ZAYN с над общо 3,5 милиарда гледания в YouTube! Hope и ZAYN работят заедно по цялата концепция на видеото, в което намираме изпълнителя в спалня с остъклени прозорци, а през тях непознати персонажи наблюдават всяко негово движение.

Освен премиерата на новия си сингъл, преди броени дни ZAYN посрещна на бял свят и първото си дете от голямата му любов - супермодела Gigi Hadid.

Дебютният албум на ZAYN – Mind of Mine, го превърна в първия солов артист в света, достигнал до #1 в класациите за албуми във Великобритания и в Щатите по едно и също време, още в първата седмица след релийза. Студийният проект му печели любовта и подкрепата на хиляди фенове по света, а водещият сингъл “Pillowtalk” се изкачва до #1 в цели 68 държави, като наскоро бе добавен и в листата за “песни, определящи десетилетието“ на Billboard. Вторият му албум Icarus Falls, издаден през 2018 г., събира над 5 милиарда стрийма в дигиталните платформи само в първите 11 месеца от дебюта си.

Освен двете си студийни колекции, ZAYN се колаборира с разнообразни артисти, включително с Taylor Swift в песента “I Don’t Wanna Live Forever” и Zhavia Ward в “A Whole New World“ от игралната версия на филма Аладин, който спечели над 1 милиард долара в бокс офиса. ZAYN е и част от парчето “Trampoline” с Shaed, което спечели iHeart Music Award за “най-добър ремикс“.

През изминалите години ZAYN не само изгражда кариера на изпълнител от световна класа, но и се превръща в една от най-популярните модни икони, като е бил корица на всички водещи списания, от Highsnobiety до Vogue. Той е обявяван за “най-стилен мъж“ на наградите GQ Man of the Year, “най-добър артист“ на Billboard Music Awards, както и е носител на American Music Award за “нов артист на годината“.

Реклама
Реклама
Реклама