Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9059147 www.bgdnes.bg

Николета с джип за 200 бона

По опърпани гащи в баровско возило 

Лозанова продължава да разчита на личен шофьор

Баровски джип за 200 бона е новото возило на Николета Лозанова.
"България Днес" хвана в крачка най-актуалната плеймейтка, която за пръв път се показа с впечатляващата си придобивка.


Джипът е модел от тази година и малцина могат да си позволят да броят крупната сума, за да го вкарат в гаража си. Но Николета от дълги години е любителка на тузарските превозни средства, като не пести средства, за да се придвижва удобно. Този път само е сменила цвета - предишната й кола беше бяла, новата е черна.

Реклама


На фона на цялата гъзария Николета не се притеснява да се вози с окъсани къси гащи, както и с небрежен бял потник. Като добавим и белите маратонки с висока платформа, които добавят няколко сантиметра към ръста й, положението става като в онази песен от едно време: "О-о-обичам те, обичам те, мила. Със бели маратонки. И изтъркани джинси".


Под капака на новия й автомобил се крият над 300 конски сили, които трудно могат да бъдат удържани дори в градски условия. Това вероятно е причината Лозанова да продължава да разчита на личен шофьор, който да я развежда, когато е по задачи из столицата. Другото удобство е, че той може също така да влиза в ролята на "момче за всичко", като й изпълнява прищевките. Николета няма и проблем с паркирането, защото шофьорът често я изчаква на аварийни светлини, докато е спрял временно на някоя улица.


На кадрите се вижда как НиЛо притичва през улицата, за да не пречи новият джип на движението и тя бързо да се покрие от любопитните хорски погледи. Да, ама не - вездесъщите журналисти на "България Днес" успяват да видят всичко, което звездите искат да скрият.


Колкото джиповете носят радост на плеймейтката, толкова и тревоги. Преди 8 години нейно мощно возило беше откраднато от столичния квартал "Манастирски ливади". Тогава тя живееше заедно с футболиста Валери Божинов, като по същото време беше бременна с дъщеря си Никол.

Николета не използвала гараж, тъй като имала пълно каско и не се притеснявала, че може да посегнат на имуществото й. Появи се слух, че бивш любовник на пловдивчанката е поръчал отмъкването, но така и не се стигна до официално потвърждение.


Именно старият бял джип на Николета й беше подарък от Божинов, но сега вече е с баджанака му Ники Михайлов и вероятно е искала напълно да скъса с миналото и да се обзаведе с новата много скъпа придобивка.
Да й е честита новата кола, да пътува безаварийно и да предупреди шофьора си да не нарушава правилата!

Реклама
Реклама
Реклама