Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9063508 www.bgdnes.bg

Бунт срещу Владо Пенев в "Маскирания"

Няма място в панела, само мълчи, категорични са зрителите на загадъчното шоу

Голям автогол си вкара Маги Халваджиян с Владо Пенев. Актьорът разочарова с изявите си в "Маскирания певец" и това доведе до бунт на зрителите, които скочиха яростно на звездата от Народния театър.
"Владо Пенев няма място като панелист в "Маскирания певец", категорични са зрителите на загадъчното шоу.
Според феновете на предаването Пенев само се излага с безумните си твърдения. И така разваля репутацията, която е изграждал години наред.
Екранният професор Цонев от "Откраднат живот" още в първия епизод шокира с твърдението, че зад маската на "Булката" се крие.... самата Лили Иванова.
"Владо, не си се излекувал от коронавируса май", жегнаха го водещите на предаването - Зуека и Геро.
След като усети бисера, който изръси, актьорът започна все повече да мълчи и да не казва нищо. За няколко участници Пенев чистосърдечно признава, че няма идея кой може да е зад маските. Когато Пенев се престраши да назове име, то няма нищо общо с кратките описания на маскираните звезди. Най-често Пенев посочва имената на свои колеги от театъра.


"С нищо не ми помогнаха жокерите. Може ли да не давам предположение?" - изстреля на последния лайф Пенев.
С това преля чашата на феновете.
"Защо е там? За да мълчи ли? Получава хонорар и не прави нищо. Не разсъждава. Щом е в панела, се предполага, че трябва да мисли над уликите. И да познава поведението на повечето звезди", пишат гневни фенове по адрес на Пенев.
"България Днес" потърси за коментар актьора. Той не отговаряше на мобилния си до приключване на броя

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама