Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9082617 www.bgdnes.bg

Д-р Енчев с тайнствена жена

Той: Никога не съм бил женен за Теодора!

Много други искат да са на нейно място, сърцето ми е огромно и още не е заето, казва хирургът

"Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово споразумение с нея. Аз я подплатих с огромна сума и това, че работи, не е от недоимък, а защото й харесва да бъде дизайнер в Нова телевизия. Колкото до нова жена до мен, такава няма. Най-важната ми дама е дъщеря ми София."
Така популярният д-р Ангел Енчев отговори на въпроса за "България Днес" дали е приключил официално разводът му с моделката Теодора Велинова, тъй като топфотографите на вестника вече го хванаха в крачка с красива дама с розови очила.

Реклама


Двамата слязоха от белия мерцедес на доктора, тя го изчака да си вземе куфара и през цялото време свойски разговаряха. Девойката е красавица и видимо все още няма корекции. На минувачите направи впечатление, че Енчев е от горе до долу в собствените си инициали, а момичето с него дори носи буквите му на устата си като маска.

От миналата година, когато се раздели с Теодора Велинова, д-р Енчев се премести да живее в Пловдив и само през уикендите идваше на консултации в столицата. "Не знам с кого точно сте ме снимали, но аз честно идвам тук по работа, контактувам с много жени и ако трябва да съм честен, откакто се разделих с жена си, много искат да са на нейно място. И, да, моето сърце е огромно и голямо и още е незаето, ако трябва да съм честен", смее се Енчев.


Близки до разделените влюбени споделят, че след раздялата си със съвършения доктор изкуствената моделка със сигурност има основания да каже: "Благодаря ви, д-р Енчев!". Оказа се, че за осемгодишното си съжителство с нея ваятелят на силиконовите цицки се бръкнал дълбоко, за да подсигури луксозен начин на живот на бившата си и двете им деца.

Споразумението с бившата

Според споразумението с Енчев Теди получава тузарската семейна къща в софийския квартал Симеоново. Престижният имот струва над 2 милиона лева, а месечните разходи по поддръжката на къщата възлизат на над 3000 лева. Освен къщата, приписана на моделката, тя получава и 20 000 лева месечна издръжка за отглеждането на Филип и София. Първородният син на д-р Енчев и манекенката е записан в частно училище, а дъщеря им посещава престижната детска градина "Сейнт Джордж" в столицата, където годишната такса е 30 000 лева. Целият масраф е поет от заможния татко Ангел Енчев. Самата Теди пък, преди да почне в Нова телевизия като дизайнер, се водеше на работа към клиниката за пластична хирургия на вече бившия си мъж. Той й осигурявал заплата от 5000 лева, за да бъде "пиар специалист и рекламно лице". За нея след раздялата остава и мощния джип Мерцедес GL с "тематична" регистрационна табела 906090. Общи приятели на разпадналото се семейство Енчеви са категорични пред "България Днес", че пластичния хирург и популярната моделка запазват добрите си отношения най-вече заради щедростта на пловдивския виртуоз на скалпела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама