Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9090024 www.bgdnes.bg

Гимнастичка заби бившия на Преслава

Михаела Маевска показа милионера Христо Попов на 30-ия си рожден ден

Бившата гимнастичка Михаела Маевска е в прегръдките на ново гадже. Капитанката на ансамбъла, спечелил бронзови медали на олимпиадата в Рио, показа мъжа до себе си на 30-ия си рожден ден.
Оказва се, че той не е никак безизвестен в светските среди. "България Днес" разкри, че новият мъж до чаровната Михаела е варненският милионер Христо Попов. Той е от богато семейство и има собствен бизнес. Попов е един от най-желаните ергени в морската столица.
По-интересното е, че преди няколко години Христо имаше връзка с фолкзвездата Преслава. Запознава ги колежката й Анелия. Двамата изкараха кратка авантюра през 2015-а. Чалга дивата и бизнесменът се забиха след раздялата на певицата с Георги Станоев - Малката Бирма. Страстта между тях беше толкова силна, че на едно свое участие Преслава и Христо бяха снимани да си разменят страстни целувки. Връзката им обаче не продължи никак дълго, като според слуховете Попов зарязал чалгарката, след като я хванал да си пише съобщения с бившия.
Маевска и варненецът са заедно от няколко месеца, но направиха дебюта си като двойка на рождения й ден. Михаела спретна купон за 30-годишнината си през уикенда. Сред гостите й бяха куп бивши и настоящи звезди от гимнастиката начело с президента на федерацията Илиана Раева, съотборничките й от ансамбъла и момичета от настоящия. Няколко от гостите качиха клипчета от партито в социалните мрежи. На не малка част от тях чаровната рожденичка танцува с Христо и сияе в прегръдките му. Бизнесменът е неотлъчно до нея през цялата вечер, а на следващия ден Маевска за първи път качи снимки с Христо в социалните мрежи.


Това е първият мъж до чаровната бивша гимнастичка, който не е спортист. Първият от тях е състезателят по спортна гимнастика Богомил Куюмджиев. Маевска има и един брак зад гърба си със самбиста Борис Величков. Двамата се ожениха на 28 август 2012 г., две седмици след Олимпийските игри в Лондон. Шаферки бяха останалите момичета от ансамбъла. Бракът продължи едва около две години. След края му Михаела намери любовта в обятията на лекоатлета Георги Георгиев-Джопето, но връзката им също приключи бързо.


След това гимнастичката се залюби с национала по джудо Божидар Темелков, който беше с осем години по-млад от нея. Двамата бяха заедно от малко повече от три години. Влюбиха се през 2016-а. Краят на връзката им настъпи в последните месеци на миналата година, разкри първо "България Днес" тогава. Причината за разлъката не е ясна. Скоро след това Темелков показа, че има нова жена до себе си. За разлика от него Маевска изкара няколко месеца сама, преди да срещне Христо. Според хора от гимнастическите среди двамата се запознали покрай лагерите на ансамбъла на "Спортпалас" през лятото. Маевска е помощник-треньор на Весела Димитрова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама