Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9108380 www.bgdnes.bg

Маги Халваджиян към Митко Рачков: Ами в падение си,какво да правим!

Тази Анита ще те разори, предупреждават актьора близките му

"Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!" Така се пошегува с актьора Митко Рачков един от най-успешните ни продуценти Маги Халваджиян на сбирката с двамата и фенове, които им задаваха въпроси. Причината за по-малкото хонорари на водещия е липсата му в предаването "Маскираният певец", където мястото му бе заето от Герасим Георгиев-Геро. Феновете обаче също се пошегуваха с Митето, че той не е извън последното шоу, щото се крие под някоя от маските. Рачков предпочете да не отговори.


Междувременно близки до актьора твърдят, че новата му любов към младата блондинка Анита "ще го съсипе и остави без пукнат грош". Думите на загрижените роднини на Рачков са не без основание. Едрогърдата силиконова красавица не се свени да си иска от актьора я екскурзия до горещи страни, я подарък като кученце или скъпарски дрешки. Годежният пръстен пък, който само преди месец й е подарил, според познавачи струва повече от три хонорара на Рачков в най-вървежното шоу, на която бе водещ - "Като две капки вода". Анита и Митето са заедно от половин година и връзката им е не само гореща, но и обещава продължение, гласи градската клюка. "С него имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата - нека да мине цялата тази дандания с коронавируса", признала Анита пред свои приятелки. Симпатичното момиче дори бе официално представено на колеги на Рачков не само на неговия рожден ден, но и на този на дизайнерката Кремена Халваджиян.

Междувременно актьорът продължава да зарибява фенове в инстаграм и да ползва всичките си умения, като им раздава награди, за да го следват като смята, че така ще натрупа повече желаещи да си купят билети за шоуто му в "Арена Армеец".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама