Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9113483 www.bgdnes.bg

Реджиналдо: Бях жребецът на Каналис

Бившият нападател на "Фиорентина" и "Парма" Реджиналдо за първи път говори за връзка си с Елизабета Каналис. Двамата бяха заедно около 7 месеца преди време, но сексапилната италианка е оставила отпечатък в душата на футболиста.

"Срещнахме се в къщата на Бернардо Коради на парти по случай рождения му ден - разкри бразилецът. - Тя знаеше кой съм и аз знаех коя е тя. Почти веднага в тази щастлива вечер любовта разцъфна между нас. Това беше красива любовна история, дори да продължи едва няколко месеца. Елизабет ме остави и аз нямам проблем да го казвам. Предвид силния медиен шум около нас ме помнят повече за това, че съм жребецът на Каналис, отколкото с играта ми. Тази история с известна жена ми отне много във футбола. Спортните директори ме смятаха за футболист, който мисли само за жени и богат живот. Вярвам, че любовната ми история с Каналис беше моето наказание."

Реклама

Актрисата, модел и тв водеща е една от най-известните италианки в света в последните години. Тя успя да омае дори плейбой като Джордж Клуни, с когото прекара две години. Известна е като голямата любов на бившата звезда на "Интер" и Италия Кристиан Виери.

От 2014-а е омъжена за хирурга ортопед Браян Пери. Двамата имат дъщеричка Скайлър Ива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама