Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9123498 www.bgdnes.bg

Радина и Деян се сгодиха

Горчиво!

Кърджилова показва нов пръстен, ще сменя фамилията

След близо 10 години съвместен живот Радина Кърджилова и Деян Донков сключват брак, научи "България Днес".

Една от любимите български двойки са се сгодили съвсем наскоро. За това говори красивият годежен пръстен с диамант, с който Радина се похвали в социалните мрежи.

Реклама


Кърджилова и Деян, които в момента са в очакване на второ момченце, държат да запазят мълчание. Двамата не искат да коментират преди датата за венчавката да е сигурна.
"Не сме заложили на точна дата. Мислим по въпроса" - лаконичен е Донков.
Актьорите следват максимата, че "щастието обича тишината". Въпреки това красавицата показа на своите последователи нежното бижу, което краси ръката й от няколко дена.


През 2016 година, малко преди да се роди първият син на звездната двойка - Христо, Радина бе уловена от папараците на "България Днес" с пръстен, който много прилича на венчална халка. Оказа се, че Деян и любимата му са си разменили халки в знак на любовта. Двата пръстена бяха обещание и анонс към узаконяване на връзката им, каза тогава пред вестника бащата на Радина - известният художник Христо Кърджилов. В очакване на втори син Радина и Деян вече са решили официално да станат съпруг и съпруга.
Из артсредите се коментира, че сватбата ще се състои през лятото на 2021 г. Тогава се очаква Радина да роди и втория си наследник, който ще е трето дете за Донков.
Кърджилова се чувства добре и бременността й се отразява положително. Актрисата все още играе на сцена. Там тя си партнира с Деян в постановката "Любовникът" от Харолд Пинтър. Драмата, чийто режисьор е самият Донков, се радва на успех, а актьорът наскоро сподели, че има още много режисьорски идеи, като всички включват участието на любимата му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама