Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9123503 www.bgdnes.bg

Симона Загорова иска на "Евровизия"

Имам готова песен, пазя я специално за конкурса, казва щерката на Глория

Амбиция да участва на "Евровизия" има Симона Загорова. Щерката на Глория от години мечтае да се пусне в престижния музикален конкурс.
Загорова е твърдо решение да се покаже пред целия континент още преди година. Тя създава песен, но през 2019-а България не излъчва участник заради икономически причини.
"Парчето си е готово. Ще го представя само за конкурс като "Евровизия" - признава дъщерята на Глория. - Преди години имах голяма амбиция да участвам. Не съм се отказала и сега. Искам да отида на "Евровизия". Песента има огромен потенциал за конкурса. Парчето е специално за мен. Щом преди години нещата не са се получили, значи е трябвало така. Смятам, че за всичко си има време и причина да се случи", добавя още младата изпълнителка.


Симона често е сравнявана с известната си майка - Глория. Това вече не прави впечатление на Загорова, която е тръгнала по собствен път.
"Казват ми, че приличам на нея. Гласът ми е като на майка ми. Гледам да се развивам по мой начин. Към мен очакванията са завишени заради майка ми, която е постигнала толкова много. Откакто съм се родила, беше ясно, че аз ще пея. Моето семейство винаги ме е подкрепяло", казва Симона.
Загорова има вечерен час, докато е непълнолетна. Всяка вечер тя трябва да е вкъщи точно в 10:30.
"Бях много контролирана - спомня си щерката на Глория. - До 18-годишна възраст имах вечерен час. Имаше реверанс - 15 минути. Ако закъснеех повече, майка ми заключваше вратата. И не искаше да ме пусне вкъщи. Това ме научи да съм изключително точна", признава Загорова.
Певицата от няколко месеца се носи на крилете на любовта. Симона има сериозна връзка с Даниел. Момчето, пленило сърцето на изпълнителката, е полицай.
"Много го обичам - откровена е Загорова. - Нещата между нас са много сериозни. Радвам се, че го срещнах и е част от живота ми. Той ме вдъхновява. С мен е навсякъде. Идва по участията ми. Знае, че съм щастлива. Имаме си пълно доверие", добавя още Загорова, която скоро ще отвори своя музикална школа, където ще преподава. Желаем й успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама