Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9128251 www.bgdnes.bg

Преслава не се страхува от короната

Певицата пее в хотел във Велинград за Нова година, планира още една изява

Преслава не се страхува от коронавируса. Чалга певицата няма никакво намерение да слиза от сцената въпреки всекидневните рекорди със заразени.
Хитовата изпълнителка вече е избрала къде да вие глас на Нова година. Преси ще пее в един от най-луксозните хотели в СПА курорта Велинград. Със сигурност с нея ще бъде и половинката й Павел, който не пропуска нейна изява.
От комплекса обещават солиден хонорар на певицата, който тя не може да откаже. И тази година Преси ще получи най-много пари за изява в новогодишната нощ. Както повелява традицията, по празници изпълнителите получават завишени суми за изявите си.
"България Днес" научи, че участието във Велинград може да не бъде единствено за Преслава в последната нощ от годината. Тя умува да пее и в някоя дискотека.


Подобно действие Преслава предприе и миналата година. Тогава певицата първо радва публиката в Правец, а по-късно се запъти към нощно заведение в столицата.
С две участия в новогодишната нощ, Преслава ще си изкара солидни приходи, и то само за няколко часа труд. Твърди се, че за една изява в последния ден от година в бранша прибират по няколко хилядарки отгоре от основния хонорар.
Преслава, а и другите чалга звезди използват празниците, за да захлебят здравата. Около Коледа и Нова година изпълнителите се пръскат от работа и техният девиз е "Ден година храни".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама