Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9130290 www.bgdnes.bg

Беки Варди се жалва от малка паца

Скандалът, в който бе въвлечена съпругата на звездата на "Лестър" Джейми Варди - Ребека, с изнасянето на лична информация взе да затихва, но Беки не остава встрани от светлините на прожекторите.
Г-жа Варди метна еди-кое си във вентилатора с коментар за бившето си гадже Питър Андре. Футболната съпруга се изцепи, че Питър имал "малък пакет", за който "не си струвало дори пътуването с влака". Нелицеприятният коментар тя изпусна пред изданието "Нюз ъф дъ уърлд".
Източници на "Сън" твърдят, че Беки бързо се усетила и поискала извинение от любовника си, който беше на дневен ред през 2004 г., преди тя да се запознае и впоследствие стане съпруга на Джейми Варди, от когото има три деца плюс едно от преди това.
"На Питър му беше малък, най-малкият "пакет", който някога съм виждала. А го раздаваше мъжкар и ме заблуди, че крие в гащите си нещо фантастично", е цитирана да казва Ребека Варди.
В момента Беки се подготвя да участва в шоуто "Танци на лед" и упорито се пързаля с кънките. В същото време вече от цяла година върви сагата с обвиненията срещу нея от страна на жената на Уейн Рууни, Колийн, която я обвинява, че е издавала нейни лични тайни на таблоидите. Доказателства няма, Колийн реши да спре делото и историята затихна, но само за да се появи нова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама