Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9130797 www.bgdnes.bg

Сватба вдигна скандалната танцьорка Габриела

Бебе чака сексбомбата, която дрогирана помля 10 коли в Пловдив

Сватба вдигна скандалната танцьорка Габриела Медарова, която пияна и надрусана помля 10 коли с джип в Пловдив през лятото на 2018 г. 21-годишната по това време мадама се натресе в автомобилите с джипа на тогавашното си гадже Пачо, с когото се разделили след ареста й.
Сблъсъкът с правосъдието държал далеч от мъжете Габриела, докато не хлътнала до уши по съгражданина си Стоян Янъков. Искрата между атлетичния любител на породисти кучета и танцьорката пламнала преди около година, а преди дни двойката вдигнала сватба в тесен семеен кръг заради наложените ограничения покрай пандемията.
Младотото семейство се венчало в местна църква. Габриела и Стоян дали обет за вярност и любов пред Бога, показват снимки от венчавката. След това тържеството продължило в изискано заведение.
Булката избрала за най-важния ден в живота си атрактивна бяла рокля с феерични волани, която комбинирала с бели маратонки. Младоженецът също заложил на спортно-елегантен стил и се врекъл на любимата си по бяла риза и без вратовръзка. Липсата на обувки с високи токчета познати на Габриела обясняват не само с предпочитанието й към удобството в сватбения ден, а с факта, че тя е в напреднала бременност. Появата на бебето на младото семейство се очаква съвсем скоро.
Според запознати бъдещата майка отдавна е оставила в миналото скандалното си поведение, което всъщност я направи медийна героиня след катастрофата с 10 коли в Пловдив. За нея Медарова се отърва от ефективна присъда, но получи една година затвор условно с 4 изпитателен срок. Освен това Габриела имаше и тежка пробационна мярка за срок от 18 месеца, които на практика вече са изтекли. Считано от март 2019 г., Медарова нямаше право да излиза от дома си в периода от 22:00 часа до 06:00 часа, което сложило край на нощния живот за танцьорката за 18 месеца. За същия период тя бе лишена от шофьорска книжка. Малко след инцидента с колите Габриела се забърка и в друг скандал - тя преби своя връстничка - 21-годишната Катя Андреева, за което съдът й наложи 2000 лв. глоба.


Разправията между двете момичета избухва в дискотека в Пловдив, в която Катя празнува рождения си ден. По думи на пострадалата Габриела й ударила кроше без причина. След този скандал Медарова е вкарана за втори път в ареста. Първият й престой зад решетките е заради помлените десет коли.
Самата Габриела не крие, че първоначално й е било много трудно в арестантската килия. Допълва, че не е имало проблеми с останалите обитателки на ареста.
"Имах два варианта - или да се побъркам, или да продължа напред. В началото се бях предала, но имах подкрепата на родителите ми, с които си говорехме, и реших да се боря. Животът продължава", споделя по-късно Габриела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама