Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9133040 www.bgdnes.bg

Гала дава старт на Стефан Илчев

Очаквано певецът се криеше зад маската на Светлината

Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала.
Изпълнителят, чиято последна маска падна в предаването "Маскираният певец", прохожда в родната телевизия през 2008 г., и то отново в риалити. Позабравеното тв шоу на Гала "Пълна промяна" дава гласност на един от най-талантливите имитатори. Още тогава бургазлията, който е гост-изпълнител, е представен от Гала като "Гласът на Лили Иванова".
"Пълна промяна" подложи участниците на пластични операции и козметични интервенции, програма за отслабване и фитнес. По време на шоуто те живеят изолирани от близките си и семействата си, без комуникации, както и без възможност да се поглеждат в огледалото преди официалното им представяне пред аудиторията. Именно на сцената на това риалити изгрява и Стефан, който дотогава е познат с участията си на конкурса "Бургас и морето".


Стефан Илчев, който се криеше зад маската на Светлината, шашка освен с таланта и гласа си и със своята възраст. Оказва се, че певецът, който спечели последното издание на "Като две капки вода", е на 38 г. Музикантът може спокойно да се представя за поне десет години по-млад. Освен с визията си Стефан засвидетелства младостта си и със своето поведение. Той определя факта, че изглежда по-млад, като ген, а до някаква степен и късмет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама