Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9134475 www.bgdnes.bg

Мегз се преражда духовно

Тръгва по стъпките на Мадона, запалва се по Кабала

След раздялата с Румен Рончев разбрах, че не материалното е важно

Духовно се преражда Мегз. Дизайнерката търси спасение за душата си с най-различни изкуства.
Каканашева се запалва по еврейското течение - Кабала - научен инструмент за изучаване на духовния свят.
Учението напоследък е доста модерно и сред актьорите в Холивуд и редица музиканти. Поп кралицата Мадона е един от най-големите фенове на древната наука.
"Трябваше ми промяна след всичко, което ми се случи - откровена е пред "България Днес" Мегз. - Раздялата с Румен Рончев ми дойде в повече. Бях изцяло сама. Имах нужда от ново начало. Затова започнах да търся начини да пречистя душата си. Искам да премина през това духовно търсене", каза още дизайнерката.


Каканашева силно се интересува и от други науки. Зад гърба си тя има прочетени десетки книги за психология, астрология и нумерология.
"Започнах по нов път - споделя Мегз. - Промених изцяло мисленето си. Научих, че не материалното е важно, а духовното. Чувствам се по-добре от всякога. Когато Румен бе в ареста, управлявах и неговата фирма. Отговарях за над 200 камиона. В главата ми бе само работа, работа и пак работа. Изведнъж осъзнах, че не мога повече така", добавя Мегз.
Наскоро дизайнерката се показа в различно амплоа. От няколко месеца Мегз работи по проект - "Маската". Във всеки епизод тя среща зрителите с крайно любопитни събеседници. Каканашева жъне огромен успех с материал за затворено общество от немци будисти. Тя получава покана от Мартин Карбовски, който иска да покаже репортажа на дизайнерката в предаването си по Би Ти Ви.
"Каза ми, че това е от най-гледаните епизоди. Гордея се от този факт", разкри Мегз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама