Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9137569 www.bgdnes.bg

Стамен Белчев: ЦСКА има европейско лице

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че иска тимът му да играе срещу "Клуж", така както се представи срещу БАТЕ и "Базел". Специалистът допълни, че червените трябва да са компактни и дисциплинирани, за да имат шанс за успех.

Треньорът на "червените" призна, че е притеснен от представянето на отбора в българското първенство, но допълни, че ще се гонят добри резултати и в трите надпревари, които участват - шампионат, купа на България и Лига Европа.

Реклама

“Надявам се да изглеждаме по начина, по който изглеждахме срещу БАТЕ и "Базел". Да бъдем дисциплинирани и компактни. Да се възползваме от нашите силни страни и от слабите на противника. Трябва да изглеждаме по различен начин в сравнение срещу Берое. Трябва да бъдем дисциплинирани и компактни. Всеки да изпълнява задълженията си добре.

"Клуж" е един от солидните отбори. Много често играе в групите на ЛЕ и ШЛ. Техните силни страни са скоростта в предни позиции и добри изпълители при статични положения. Ако им оставим пространства, със сигурност ще имаме неприятности.

Групата е много тежка. "Рома" е фаворит, "Клуж" и "Йънг Бойс" са солидни и балансирани отбори. Но ние имаме нашите шансове. Знаем си силните и слабите страни. Ще се опитаме да покажем добро лице и ако има възможност, ще излезем от групата.", коментира Белчев..

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама