Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9138485 www.bgdnes.bg

Розали на Кобрата вдигна блок

Приятелката на боксьора инвестира в строителството

Строителен бизнес е подхванала новата приятелка на Кубрат Пулев, показа проверка на "България Днес". За връзката между красива Розали Петрова и Кобрата се разбра преди няколко месеца от бившата приятелка на боксьора фолкпевицата Андреа. В своя публикация във фейсбук тя насочи гнева си към Розали, която й е отнела любимия.

В потвърждение на думите си фолкаджийката дори публикува документ, от който става видимо, че Розали и Кубрат заедно са си купили етаж от къща в центъра на София като своеобразно любовно гнездо.
"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе", избухна Андреа под поста със скандалните документи.

Реклама


Впоследствие стана ясно, че мистериозната Розали се препитава като брокер. Според запознати чаровната половинка на Кобрата се справя повече от добре с намирането на изгодни оферти за клиентите си. Както се казва, с успеха идва желанието и за по-солидно развитие.
В случая половинката на Кобрата не се колебае дълго. За целта фирмата й първо се сдобива с атрактивен парцел в столичния кв. "Слатина". Впоследствие той е прехвърлен на нейно име като физическо лице. След борба с бюрокрацията и изваждане на множеството книжа е задвижено и самото застрояване. Според проекта става дума за седеметажен блок с над 2000 кв.м застроена площ.


Към днешна дата строителството почти е приключило, показа проверка на място. Самата Розали от своя страна започва да разпродава готовите жилища, ползвайки натрупания опит като брокер. Любопитно е, че сред щастливите новодомци е и родната й сестра, която се сдобива с две жилища, показва проверка в имотния регистър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама