Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9141580 www.bgdnes.bg

Малкия Шамар пробива в Европа

Синът на Мишо Шамара проби в европейските клубове с няколко свои рап парчета. Песните на прочулия се в САЩ с артистичното име Lil Sha- Лил Ша се въртят от известно време в нощни заведения в Полша, Чехия и други страни на Стария континент, разкриват запознати с кариерата на 16-годишния изпълнител.
Последният хит на наследника на Мишо Шамара е в дует с изключително популярния в Северна Америка рапър Тен Престън. Познавачи на жанра коментират, че изявата на Малкия Шамар в парчето е завидна и може да се окаже трамплин за бъдещи негови успехи в музикалната индустрия. Песента със заглавие "Тост" вече е събрала стотици хиляди гледания онлайн. Типично за жанра, динамичното видео показва весела младежка компания, която се забавлява с наздравици под звуците на любимата си музика. Малкия Шамар се изявява със солово изпълнение на припева, който е и най-танцувалната и запомняща се част от парчето.


Освен пробива пред европейската публика наследникът на емигриралия от България в САЩ преди много години Мишо Шамара е готов със свой авторски албум. Официалното представяне на тавата ще бъде на 14 ноември, а в онлайн каналите вече въртят нейното промо.
Гордият татко Мишо Шамара споделя, че почти година труд е коствала на сина му работата по албума е със заглавие No Direction. Заради заснемането на видеата екипът е пропътувал десетки хиляди километри в САЩ, за да направи най-добрите кадри. В промото Лил Ша рапира на фона на впечатляващите природни забележителности в щатите Юта и Невада, които са познати и на българските зрители от най-касовите холивудски уестърни. Типично за рап жанра във видеата са включени и елементи от типичната градска среда на мегаполиса Чикаго, в които по времето на Ал Капоне са вилнели уличните банди на топмафиота.
"Прекарахме доста безсънни нощи в снимане, монтиране, слагане, махане на кадри, консултиране, слушане, избиране. Мисля, че имаме страхотно добър като качество на звука и като лирическо и музикално съдържание продукт. Lil Sha работи много и се бори проектът му да прозвучи перфектно", хвали сина си Мишо Шамара. Той допълва, че страхотно заснетите и монтирани видеа са дело на известния в Чикаго български оператор Матей Мандаджиев, известен още като DJ Maty в Града на ветровете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама