Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9148281 www.bgdnes.bg

Oгромно количество бонус печалби раздава Tотото в неделя advertorial icon

Спорт тото за пореден път ще изненада своите почитатели с огромно количество допълнителни печалби. Тиражът е 86-и и ще бъде проведен на живо тази неделя.

Всички участници в играта „6 от 49“, освен че имат възможност да грабнат джакпота, който се очаква да достигне до 4 100 000 лева, ще участват и в жребий за нов автомобил.

Допълнителни печалби са подготвени в играта „5 от 35“. Там жребият ще определи десетима късметлии, които ще спечелят по 500 лева по случай Димитровден.

Всички, които имат именици, сред близките си хора, могат да ги зарадват за празника и с квитанции за играта „6 от 42“. В нея прогнозният джакпот е 370 000 лева, а такава печалба дава положителни отговори на много финансови въпроси.

Дори да няма повод за празнуване, той може да бъде намерен в играта „Тото 2 – Зодиак“, в която печалбите са до 3 000 000 лева. Такава крупна сума ще подобри настроението на някой късметлия за десетилетия напред.

Минимален залог от 30 стотинки е добра възможност да бъдат отбелязани три позиции и три цифри в играта „Тото Джокер“, защото в нея джакпотът се очаква да достигне 90 000 лева. Такава печалба е достатъчна за покупка на малък апартамент, а квадратният метър ще излезе по-малко от една стотинка. Който иска, може да опита късмета си в тази игра.

На 29 октомври приключва кампанията „Богата есен с Тото клуб“, а на 1 ноември ще бъдат изтеглени и 10 допълнителни печалби, всяка на стойност 1000 лева.

Веднага ще стартира и новата промоционална кампания за лоялност „Празнични мечти“. В нея са подготвени 12 печалби по 1200 лева, които ще бъдат изтеглени на 27 декември 2020 година.

Българският спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор в България, а това дава нужното спокойствие на участниците, че ще получат своите печалби в определения срок. Печалбите са освободени от данъци, а това означава, че колкото и милиони да бъдат спечелени, ще пристигнат в банковите сметки на късметлиите до последната стотинка.

Залози могат да бъдат направени до 18,15 часа на 25 октомври, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

Реклама
Реклама
Реклама