Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9149873 www.bgdnes.bg

Анита не спира да ревнува Рачков

Блондинката не изпуска комика и за секунда

Плеймейтката навсякъде с водещия, страхува се друга мадама да не го открадне

Бъдещата булка на Димитър Рачков се оказа яростно ревнива. Плеймейтката Анита Димитрова се страхува водещият да не залитне по друга знойна бръмчалка.
Русото изкушение и комикът са заедно по-малко от година. И въпреки всичките обяснения в любов и предложение за брак Анита си има едно наум.


Сексапилната блондинка е наясно, че много мадами искат да са на нейно място. Анита внимателно следи за многобройните жени, които мечтаят да се намърдат в леглото на Митко. И се опитва да ги отблъсне по всякакъв начин. Мацката е хлътнала до уши по Рачков. И не иска по никакъв начин да го загуби. Затова тя решава да е неотлъчно до любимия си.
"Обичам Митко искрено от първия момент. Не съм с него за пари. Не съм такова момиче, въпреки че за плеймейтките се говорят какви ли не работи", категорична е Анита.


"България Днес" забеляза, че половинката на Рачков го следва навсякъде. Като истинска майка орлица тя бди над възлюбения си, дори и когато комикът представя своя спектакъл "Забраненото шоу" из страната.
На всяко представление на комика Анита е на първия ред и следи отблизо дали друга мацка няма да се нахвърли на любимия.
Въпреки всекидневните пътувания и подготовка за шоуто Анита много държи да е плътно до комика. В началото Рачков се дърпал, ала плеймейтката е настоятелна и накрая той приема тя да е част от антуража му.
Рачков вече запозна най-важните хора в живота си с Анита. Комикът е представил бъдещата си булка на детето си - Митко-младши, както и на целия екип, с който работи от дълги години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама