Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9158163 www.bgdnes.bg

Бориса Тютюнджиева е бременна

Крие корема до последно от суеверие

Бившата любима на Андрей Арнаудов е в 9-ия месец, ражда до дни

Моделката Бориса Тютюнджиева е бременна в 9-ия месец и ще посрещне първородното си бебе до дни!
Щастливата новина съобщи самата тя в социалните мрежи, като публикува трогателна снимка с наедрялото си коремче, което е погалено нежно от нейния любим мъж. Под семейния кадър красавицата пише: "Любовта носи любов! Разполагам с всичко, което обичам, и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце".


От погледа на феновете на Бориса не убегна и фактът, че та и любимият й носят венчални халки и вече са официално семейство, като вероятно двамата са решили да встъпят в тайнството на брака през лятото, месеци преди да се появи първото им отроче на бял свят.
Минути след като обяви новината, Бориса е поздравена от стотици фенове и почитатели. Красавицата, която върло крие личния си живот след бурната си връзка с продуцента и водещ Андрей Арнаудов, днес смело показва щастието си. Тя показа и кадри как си почива, на които съвсем ясно си личи напредналата й бременност.


Тютюнджиева категорично не иска да покаже мъжа до себе си, въпреки че многобройни слухове я свързват с момче на име Марио Захаринов, син на данъчната шефка Димитрина Захаринова. Младежът, който има бизнес в сферата на туризма заедно с брат си, е добре осигурен финансово и глези любимата си с екзотични почивки и скъпи коли. Освен венчалната си халка на пръста на Бориса блести и огромен годежен пръстен с диамант. Тютюнджиева живее при своя възлюбен, като домът им се намира в идеалния център на столицата, с перфектен изглед към катедралата "Св. Александър Невски" и Софийския университет.
През годините моделката е била гадже с редица известни мъже, като най-сериозна и известна е връзката й с Андрей Арнаудов. Двамата стават гаджета след предаването "Къртицата", но години по-късно прекъсват отношенията си. Двамата не коментират кой е инициатора за разлъката, но според запознати Андрей е искал дете, а Бориса отказвала да го направи баща.
Не след дълго Андрей намери любовта в лицето на волейболистката Емануела Толева, с която са родители на малкия Васил.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама