Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9161313 www.bgdnes.bg

Обран е домът на мацката на Дезире

Половинката на футболиста на "Лацио" Хоакин Кореа - Дезире Кордеро, е бясна на нагли апаши. Те атакували дома на двойката в Рим по време на мача на "орлите" с "Болоня" на "Олимпико" в събота.

"Влез и ела да крадеш, когато съм вкъщи, страхливецо! Ще те чакам!", написа вбесената моделката в инстаграм, след като разкри кражбата. Малко по-късно тя изтри този коментар.

Реклама

Крадците нахлули в дома на Хоакин и Дезире в баровски квартал в Рим, чупейки френски прозорец на първия етаж. След това необезпокоявани претарашили жилището. Двойката открила кражбата, прибирайки се след мача.

"По отношение на обира, който претърпяхме в събота в нашата къща, мога да кажа само едно: Копелета, можете да вземете всички пари на света, но не и нашето щастие. Пожелавам ви много любов: това, което ви липсва, гадове", добави Дезире.

Тя благодари на всички свои фенове, които й писали, за да я подкрепят и проверят как са с Кореа.

Мис Испания 2014 и футболистът са заедно от началото на 2018-а. Кордеро последва Хоакин в Италия след трансфера му в "Лацио" през същата година, като се прибира в родината само заради служебни ангажименти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама