Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9161789 www.bgdnes.bg

Филип Киркоров и баща му преболедували COVID-19

Бедрос Киркоров разбира в спешното за заразяването

Филип Киркоров и баща му Бедрос преминават заедно през коронавирус, но без да усетят.
Това разкрива самият певец в едно от последните си интервюта. Макар по време на пандемията руската звезда с български корени да се самоизолира на няколко пъти, Филип успява да премине през заразата. За негов късмет това се случва безсимптомно. След като няколко пъти направи тестове на себе си и на баща си, Филип дава положителен резултат за изградени антитела след една от ваканциите си в Гърция.
"Не знаех, че имам антитела - споделя Киркоров. - Когато преминахме границата, в Гърция ми взеха проба за COVID. И тогава ми казаха: "Бил ли сте болен? Имате антитела!". Попитах ги дали трябва да съм в изолация, но те ми казаха, че няма нужда, защото вече е преминало. Дори не съм разбрал кога съм го преболедувал, всичко мина без симптоми", разказва естрадната легенда пред руските медии.
Филип Киркоров също разкрива, че баща му Бедрос разбира, че има изградени антитела, когато го приемат в спешното, след като получава сърдечен пристъп. 88-годишният Бедрос минава през реанимация, като според някои публикации в руските медии сърдечните му усложнения се появяват вследствие на коронавирус. Самият баща на певеца отрича да е бил хоспитализиран. Пред изданието "Лайф" той казва:
"Глупости! В момента съм на вилата! Бях тестван за коронавирус, това е."


По думите на Киркоров е прекалено рано за отпускане и пренебрегване на мерките.
"Рано е да се отпускаме. Това, че сме го преболедували, не означава, че не се страхуваме от следващата вълна на пандемията. Трябва да внимавате, особено възрастните хора.", допълва Филип Киркоров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама