Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9162078 www.bgdnes.bg

"Син" бранител заби секси моделка

Живко Атанасов лудо влюбен в Любослава

Защитникът на "Левски" Живко Атанасов от скоро се носи на крилете на любовта. Секси моделката Любослава Иванова омая бранителя на "сините", научи "България Днес".
Двамата са заедно от няколко седмици и са неразделни. Футболистът прекарва всяка свободна минута с новата си любима. Тя не пропуска да го подкрепя по време на мачовете. За последно Любослава беше на стадиона и при загубата на "Левски" от "Черно море" с 1:2.
"Любовният фронт е разцвета си. Имам си приятелка. Щастлив съм", сподели наскоро бранителят, който е син на легендарната лекоатлетка Йорданка Донкова.


Любослава впечатлява с атрактивния си външен вид, който няма как да не бъде забелязан на трибуните на "Герена". Според някой моделката е сред най-сексапилните половинки в "Левски" в момента.
Мацката е част от българска модна агенция, която се води най-луксозната за управление на влиянието. Основната дейност на моделите е в инстаграм и останалите социални мрежи. Иванова вече има няколко горещи фотосесии.


Любослава е първата дама, която успя да спечели сърцето на Атанасов след раздялата му с бившата му половинка пиарката на холивудските продукции у нас Татяна Педересен. Любовта им бе от пръв поглед. Срещат се навръх Нова година 2018 в хотел в Белград. Заживяха заедно почти веднага, като не ги притесняваше факта, че Педерсен е доста по-възрастна от Живко. Бившата на влиятелния филмов продуцент Дейвид Варод и футболистът дори бяха сгодени. Те бяха заедно в продължение на почти две години. Блондинката се премести в Италия, където бранителят игра преди завръщането си в "Левски".
Краят на връзката им настъпи миналата есен. Като причина за раздялата им Педерсен посочи ревността - от страна и на двамата. Освен това според Татяна футболистът се дразнел, че тя работи и излиза с известни хора. Самият Живко и до днес не коментира какво сложи край на отношенията им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама