Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9166224 www.bgdnes.bg

Тръмп пише на Мейзер

С личен автограф от американския президент се хвали силиконката

Лично послание е изпратил американският президент Доналд Тръмп до скандалната силиконка Анита Мейзер, която след излежаване на присъда за убийство на мъжа си Николай се завърна окончателно в САЩ.
Българката с американски паспорт е върла фенка на републиканеца Тръмп, който на 3 ноември ще мери сили за втори мандат като държавен глава с конкурента си от Демократическата партия Джо Байдън.
Именно предстоящият вот е повод за личното обръщение на американския президент към Мейзер.


"Скъпа Анита! Благодаря за подкрепата! Заедно ние ще направим отново Америка велика!", пише на картичката, адресирана лично до Мейзер. На нея е портретът на широко усмихнатия и със свеж външен вид американски президент и очевидно е правен, преди Тръмп да пипне коронавирус.

Реклама


За никого не е тайна, че подобни предизборни материали се изготвят и разпращат до гласоподавателите в САЩ от огромна пиарска армия, която стои зад кампанията. Въпреки това при такова внимание избирателите се чувстват поласкани, още повече когато в посланията има лично и поименно обръщение към тях.


За вниманието на Тръмп Мейзер сама се похвали в социалната мрежа.
"Днес получих нещо, което е изключително ценно за мен - този портрет, лично подписан за мен от най-великия американски президент Доналд Тръмп за всички времена!!! Обичам този човек отдавна и съм много щастлива и горда да съм негова фенка и го обожавам като президент на най-великата държава Америка. Благодаря на Господ, че съм стигнала и аз до тук и да живея на същата земя и континент с този уникален човек. Молете се всички по света той да спечели, иначе сме погубени като човешки същества...", написа Мейзер в мрежата.


В друг пост тя призовава българите с американско гражданство да дадат своя глас за Тръмп, ако искат отново да си върнат свободата. Също като своя кумир в политиката - президента на САЩ, и самата Анита е против ограничителните мерки във връзка с пандемията от коронавирус и отказва да носи маска освен като моден аксесоар.
Според някогашната миска икономиката и животът на хората не трябва да спират заради заразата. В тази връзка Мейзер направила проучвания за инвестиции в Мексико, откъдето се завърнала преди днСсити и най-атрактивната туристическа част - Ривиера Мая. На райското Карибско крайбрежие Анита си набелязала атрактивен имот, в който предстои изграждането на ваканционно селище. В него щяло да има девет самостоятелни вили, подходящи за прекарване на спокойни старини в джунглата край лазурното и целогодишно топло море. Мейзер не обявява публично цени за вилите в предлагания имот, тъй като те били конфиденциални и зависели от договорките на страните в сделките.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама