Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9166259 www.bgdnes.bg

Избират Мис Плеймейт с маски

Конкурсът не се отменя

Нито една от кандидатките не се е отказала

С маски на сцената ще се появяват кандидатките в конкурса "Мис Плеймейт". Заради усложнената от коронавирус обстановка в страната мацките ще прикриват лицата си.

Организаторите на конкурса не мислят да отменят събитието на годината въпреки многото случай на Ковид-19. Те ще спазват всички предпазни мерки, за да може гостите да бъдат опазени. Събитието е планирано да се проведе през втората половина на ноември в столичен хотел.
На сцената девойките все пак ще покажат лицата си.

Реклама

Докато се представят пред публиката, облечени в секси тоалет, кандидат-плеймейтките ще свалят за няколко секунди маските, за да може да бъдат оценени по всички критерии от звездното жури. Кой ще е в комитета, организаторите още пазят в тайна. Предни години плеймейтките бяха оценявани от бивши победителки като Златка Димитрова и Николета Лозанова.
Коронавирусът изобщо не стряска момичетата. Нито една от девойките не се отказала от мечтата си да се окичи с короната "Мис Плеймейт". И няма намерение да се отказва въпреки заразата.


Това е прецедент в конкурса. От година насам девойки се отказват седмици преди конкурса по различни причина, без да има пандемия.
Тазгодишната реколта е много отбрана. Нито една девойка не е изявен фаворит. Все пак се шушука, че скандалната кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска е с най-голям шанс да вземе голямата награда от 20 бона и чисто нов автомобил. На короната се точи и транссексуалната Симона Галинова, която се изявява като модел.
На конкурса ще бъде отдадена и почит към Христо Сираков.

Повелителят на плеймейтките почина изненадващо в края на септември. Конкурсът през тази година ще бъде в негова чест.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама