Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9197246 www.bgdnes.bg

Дара Екимова и Алисия с приз "Жена на годината"

 Не очаквах наградата, имах сериозна конкуренция, казва младата изпълнителка

Статуетката "Жена на годината" в категория "Музика" вече краси дома на младата певица Дара Екимова.

Реклама

Изпълнителката успя да се пребори със сериозната конкуренция в лицето на Поли Генова, Мила Роберт и Алма на ежегодните награди за най-успешни дами.

"Не очаквах да взема аз наградата! Наистина останах шокирана. За мене беше чест да съм номинирана с толкова успешни изпълнителки. Мечтая за подобно признание от първия ден, в който се занимавам с музика. Наградата доказва, че има смисъл от всичко, което правя, и за мен е катализатор да продължа напред. Благодарна съм на всички, които гласуваха за мен, и на първо място на майка ми, без която нямаше да успея" - споделя младата звезда пред "България Днес" часове след победата.

И друга певица си тръгна от бляскавото събитие със статуетка. Фолкзвездата Алисия спечели първото място в категория "Дизайнери".

През изминалата пролет изпълнителката влезе в света на модата и заедно със съдружничката си Димка Шаламанова вече имат няколко колекции със спортни облекла. Упоритостта на Ася да пробие в дизайнерските среди се увенчаха с успех и трудът й бе оценен високо.

Красивата Кристин Илиева пребори жестока конкуренция в категория "Модел". Хубавицата напълно заслужено си тръгна с бляскавата статуетка. Кристин преживя истински ад преди години, след като бе тежко ранена в автомобилна катастрофа. Упоритата хубавица се възстановява още, но вече е много по-добре. Въпреки травмите Илиева не спира да работи и да жъне успех след успех в модния бизнес както у нас, така и в чужбина.

Реклама

След отрицателен PCR тест за коронавирус и Евгения Джаферович успя да се появи на церемонията по връчването на наградите. Бившата сървайвърка дори си тръгна с първа награда в категория "Интернет".

Жени е сред дамите с най-много последователи в мрежата и успя да отвее влогърката и водеща в "На кафе" Банда Банда.

В една от най-вълнуващите категории – "Актриса", статуетката отиде в ръцете на София Бобчева. Красавицата от Народния театър, която тази година спечели огромна популярност с моноспектакъла "Бонбон", изрази своята благодарност в мрежата.

"Изкуството ни е нужно. Мисията на нас, артистите, е да пазим здрав духа на хората. Обещавам с тази награда да следвам моята мисия. Пожелавам ви здрав дух и здраво тяло. Благодаря" - щастлива е Бобчева.

45 българки имаха шанс да получат титлата "Жена на годината 2020". Всяка от дамите в 9-те категории е доказала, че успехът, смисълът и работата могат да се случат и в новата странна реалност, в която живеем. Темата, която бе избрана от организаторите от сп. "Грация", е особено подходяща в контекста на всичко, което се случи през последните няколко месеца - "Машина на времето".

Реклама
Реклама
Реклама